Friday 13 December 2019

DANI MOCANU VALOARE IN CRESTERE FREE DOWNLOAD

Please respond on my Meta-Wiki talk page if possible. FiriBot is unblocked and before giving the bot flag you need to do about twenty test modifications. Please translate to help inform non-English-language users about the important upcoming Wikimedia Foundation elections, including those for the Board of Trustees and the Funds Dissemination Committee. Nu inca, poate ma ajuta altcineva sa dau de capat. Credeam ca vandalul stergea pagina de discutii. Permission error From Wikipedia Jump to:

Uploader: Mozilkree
Date Added: 7 May 2006
File Size: 48.30 Mb
Operating Systems: Windows NT/2000/XP/2003/2003/7/8/10 MacOS 10/X
Downloads: 28365
Price: Free* [*Free Regsitration Required]





It is not reasonable that an unmonitored account keeps frestere bot flag, as it may be more easily hacked. Utilizatorul Vitalie Ciubotaru a re-citit mesajul de bun venit si l-a sters. O sa pun si un exemplu mai jos ca sa-ti fie mai usor sa intelegi. Crezi ca ma poti ajuta cu ceva.

Dani Mocanu - Valoare In Crestere by Vlad Ursache Gabriel | Free Listening on SoundCloud

Your bot, FiriBot has made more than enough test edits on is. PlayTube in a Nutshell PlayTube is a video platform that's driven by two types of users: Cris tian 24 decembrie Hi, your bot was running on pl. Dupa cum ai observat, discutiile decurg greu, si uneori discutam atat de mult pe marginea unui subiect crestree, intr-un final, mi se duce si cheful de treaba. Hi please help improve Charlotte Perrellis new article here. Esti Admin si sti mai bine: As avea nevoie de urmatoarele informatii:.

Banuiesc ca este acelasi utilizator Xtremefelix,inregistrat cu alt nume.

Ati preferat sa considerati ca e "minciuna" ceea ce fac eu, in loc sa ajutati la protejare sau sa imi scrieti cum sa fac - daca chiar ih ca sunteti genul "constructiv" si nu cel "politist": Articolul ala e despre institutie, si nu are ce cauta on box de CLADIRE acolo, mai ales ca exista si articolul despre cladirea in sine, care are acel box!!!! E adevarat ca in Romania nu se prea respecta drepturile de autor si stiu foarte bine asta ca manager de site dar totusi ar trebui sa aveti mai multa incredere si ingaduinta in oameni pentru ca nu toti oamenii sunt plagiatori.

Repr simbolica a societatii medievale.

Nu stiu de ce, dar asa zice la WP: Sitting alone and getting bored! Consider ca informatia relevanta este cea ca Gruia Stoica este un cetatea de nationalitate romana 2. Mersi ca l-ai blocat pe vandal! Save or download videos to watch later.

mp3evo.com скачать mp3 или слушать онлайн на PersonaFactor.ru

Pe vremuri, oameni ca Diderot autorul primei enciclopedii franceze erau de o eruditie exceptionala. Report Xrestere Found this content disturbing or inciting religious hatred?

I had to go digging through several Wikipedias in order to find out your username, so could you please create both a username account for yourself and a userpage for your bot please?

Pot sa stiu care este motivul pentru care ai sters articolul "Tehnologii de crestere si intretinere a familiilor de albine"? It has formerly been active with maintaining interwiki links. In ambele cazuri ai de facut modificari la pagina, singura diferenta e ca daca si AB foloseste IstoricArticol s-ar putea sa apara probleme, pana cand cineva le rezolva. Poti face ca formatul de sus sa accepte atat numele "mesaj" cat si numele "text" pentru parametrul ce indica mesajul ce aparae in caseta?

Observ ca e dificil sa contribui la aceasta enciclopedie si incepe sa-mi para rau ca m-am bagat. Dece nu a scris ca si Braila e mai mare You are kindly requested to post a bot request on lb: Concurs de scriere consursului de scriere]]. Ma jigneste faptul ca ar trebui sa cer mai intai altora parerea pentru modificarea facuta de mine.

Ma gandesc la echipe de copii, care lucreaza probabil din placere, dar uneori full-time pentru Wiki. I wish to write in the Romanian language, but I do not know it. We are asking for community consultation on five proposed guidelines relating to potential conflicts of interest when people ask for resources belonging to the Wikimedia movement.

No comments:

Post a Comment